مرا اسکن کن!

فرق http 301 و http 302

فرق http 301 و http 302



ریدایرکت به معنی انتقال دائمی یا موقت یک آدرس به آدرس دیگر می باشد. redirect 301 برای انتقال دائمی و ۳۰۲ redirect برای انتقال موقت استفاده می شود.

کاربرد های ریدایرکت ۳۰۱

۳۰۱ redirect زمانی استفاده می شود که شما آدرس دامنه خود را تغییر می دهید یا می خواهید با آدرس های دیگر، سایت شما نمایش داده شود. روش درست استفاده از چند آدرس برای یک سایت استفاده از ۳۰۱ redirect می باشد. همچنین برای انتقال صفحات داخلی نیز کاربرد دارد.

برای مثال، اگر صفحه ای در سایت حذف می شود، بهتر است آدرس آن صفحه، به صفحه ی مرتبط دیگر ۳۰۱ redirect شود تا صفحه ۴۰۴ برای کاربر نمایش پیدا نکند.

redirect ۳۰۱ باعث حفظ رتبه صفحه و انتقال آن از یک صفحه به صفحه ای دیگر می شود. اگر قصد انتقال دامنه یا صفحه از سایت خود را به آدرس دیگری دارید و آدرس قبلی صفحه ی مورد نظر را با ۳۰۱ redirect به آدرس جدید منتقل نکنید، کل رتبه شما و اعتباری که صفحات شما بدست آورده بودند، از بین خواهد رفت.

وقتی خزنده های موتور های جستجو، به صفحه ای می رسند که به صفحه ای دیگر ۳۰۱ redirect شده است، خزنده ها، هم ادرس جدید را دنبال می کنند و متوجه می شوند که صفحه ای که به آن مراجعه کردند، به آدرس جدید انتقال پیدا کرده است.لذا اعتبار و رتبه آدرس قبلی را به آدرس جدید منتقل می کنند.

استفاده از ۳۰۱ redirect وقتی که می خواهید آدرس صفحه ای از سایت خود را به هر دلیلی تغییر دهید و یا صفحه ای را حذف کنید که مشابه آن وجود دارد، به شدت توصیه می گردد. زیرا با این کار ترافیک قبلی خود را از دست نمی دهید و اعتبار و رتبه آن صفحه در گوگل و موتور های جستجو نیز حفظ می شود.

تاثیر ریدایرکت ۳۰۱ بر سئو سایت

ریدایرکت کردن در سئو سایت شما تاثیر بسیار مثبتی دارد به نحوی که موتورهای جستجو نیز ریدایرکت ۳۰۱ را برای تغییر url یک صفحه توصیه می کنند تا در نتایج موتورهای جستجو نسخه های متفاوتی از یک صفحه نباشد و رتبه یا pagerank صفحه تقسیم نشود و موتورهای جستجو همچنین بتوانند تمام کاربرها را به نسخه ی واحدی از یک url ارجاع دهند.

اگر دو وبسایت را با هم ادغام می کنید و می خواهید مطمئن شوید که لینک های صفحات قبلی به آدرس درستی صفحه ی جدید ارجاع می دهند می توانید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید.

تفاوت ریدایرکت ۳۰۱ و ۳۰۲

هر دو نوع ریدایرکت ۳۰۱ و ۳۰۲ ، مشابه هم عمل می کنند و در هر دو نوع، هم کاربر و هم خزنده های موتورهای جستجوگر از آدرس قدیم به آدرس جدید منتقل می شوند.

اما ریدایرکت ۳۰۱ به معنی انتقال دائم و همیشگی است در حالی که ریدایرکت ۳۰۲ به معنی انتقال موقت است.

در مورد ریدایرکت ۳۰۱ در بالا توضیحات کامل ارائه شد و لی درباره ریدایرکت ۳۰۱ بهتر است به مثال زیر توجه کنید.
فرض کنید به دلایلی مجبورید برای مدت کوتاهی یکی از صفحات ارزشمند سایتتان را از دسترس خارج کنید.

در این صورت ورودی های گوگل به آن صفحه و همچنین خزنده های گوگل، به ارور ۴۰۴ (به معنی حذف شدن صفحه از سایت) مواجه می شوند و موتورهای جستجوگر پس از مدت بسیار کوتاهی، لینک آن صفحه را از دیتابیس خود حذف می کنند.

بعد از آنکه دوباره آن صفحه را فعال کنید، آن صفحه ارزشمند، ارزش خود را نزد موتورهای جستجوگر از دست داده و دیگر به ارزش اول خود و ورودی هایی که به همراه داشت باز نمی گردد.

برای جلوگیری از این اتفاق ، کافیست زمانی که یک صفحه از سایت را بطور موقت از دسترس خارج می کنید، آن صفحه را بر روی آدرس دیگری ریدایرکت ۳۰۲ کنید.

در این صورت کاربران و خزنده هایی که به آن صفحه وارد می شوند، به صفحه ای که شما معین کرده اید منتقل می شوند اما به دلیل استفاده از ریدایرکت ۳۰۲، به موتورهای جستجوگر فهمانده اید که این صفحه بطور موقت به آدرس دیگری منتقل شده.

پس ارزش صفحه در خود آن صفحه باقی می ماند و به آدرسی که بر روی آن ریدایرکت شده منتقل نمی گردد و هر زمان که آن صفحه دوباره آنلاین شود، ارزش قدیم خود را حفظ نموده است.

نمونه کد لاراول برای ریدایرکت

Route::get('foo', function(){ 
    return Redirect::to('/bar', 301); 
});

 

 


نوشته شده توسط :

وحید صمدیان وحید صمدیان



جمعه, 7 اردیبهشت 1397

تعداد بازديد : 642

برچسب ها : بهترین طراحی سایت

3.0 ستاره